WEBINAR: Stress Control

Leer met jouw stress omgaan

In ons gratis Webinar laten wij je inspireren door senior leaders met hun tips en tricks over hoe jij je stress kan overwinnen.

Wanneer? Op 25/02/21 van 19u30 tot 20u45

Kan je de inschrijvingslink niet terugvinden?

Na je registrate heb je een e-mail gekregen met daarin jouw persoonlijke link. Zo niet kijk dan zeker nog eens in je spam folder.

Waarom deze sessie?

Waarschijnlijk heb je de afgelopen jaren een nieuwe vorm van stress ontdekt. Deze stress kan ontstaan zijn door jouw nieuwe job, thuiswerk,... De lijst is oneindig, maar stress hoeft niet zo aan te voelen

Het managen van jouw stress kan soms aanvoelen als een gevangenis. Zeker in een tijd waar de scheiding tussen werk en privé kleiner is dan ooit.

Er moet toch een manier zijn om die stress meester te kunnen zijn?

Tijdens dit Webinar tonen onze 2 sprekers hoe je efficiënter en effectiever jouw stress kan beheren. Daarbij tonen onze sprekers jou hoe je beslissingen kan maken met grote druk en hoe je onzekerheden kan wegnemen.

Dit Webinar is gebaseerd op de persoonlijke ervaring en inzichten omtrent stress beheer van 2 top senior leaders.

Wat je leert

✔ Hoe rust vinden onder grote druk

✔ Hoe met stress omgaan

✔ Juiste beslissingen nemen onder druk

✔ Hoe onzekerheid wegnemen

Voor wie is deze sessie?

1

Ben jij een gedreven persoon en zoek jij een manier om beter stress aan te pakken?

2

Ben jij iemand die jezelf wil verbeteren op vlak van stress management?

3

Ben jij graag bezig met persoonlijke ontwikkeling?

Dan is deze Webinar zeker iets voor jou!

Wie geeft de sessie?

David Taverniers

General Manager Easy Systems

David Taverniers is een gedreven ingenieur die door zijn visie op entrepreneurship blijft streven naar excellentie en groei. Met zijn ingenieurs achtergrond managet hij nu zijn klanten hun zoektocht naar interne transportsystemen, logistieke oplossingen en aluminium profielconstructies.

Mattias Losoli

Oprichter Talk To C

Mattias Losoli is van jongs af aan bezig met persoonlijke ontwikkeling. Zijn levensmissie is om mensen te inspireren en stimuleren om de beste versie van zichzelf te worden. Zo hielp hij in het verleden al meer dan 150 gedreven professionals met hun persoonlijke groei."

Wim Vandewijer

Automation manager Easy Systems

Wim Vandewijer is een geboren automatisator. Na zijn studies ingenieurswetenschappen werkte hij als zowel plant manager als ook production manager onder stressvolle omstandigheden. Wim is een geboren puzzelaar en zal daarom steeds zoeken naar de perfecte oplossing voor elk probleem.

Wie is Talk To C?

We stimuleren gedreven professionals zoals jou om de beste versie van jezelf te worden zodat je je professionele en persoonlijke doelen sneller, makkelijker en vaker kan bereiken.

Hoe doen we dit? Via hands-on soft skill masterclasses rond de growth mindset, time management en public speaking.

Wat maakt ons uniek? We gaan verder dan louter het delen van waardevolle inzichten. We bieden jou een totaalpakket aan met aanhoudende ondersteuning tijdens het toepassen van de verworven kennis. Zo geven we jou een solide basis om niet alleen in je job maar ook in je eigen leven beter te functioneren.

Talk To C helpt mensen groeien!

200

Professionals getraind

93

tevredenheid

Partners