WEBINAR: Decision Making

Neem sterke en juiste beslissingen

Wanneer? Op 27/04/21 van 19u30 tot 20u45

Kan je de inschrijvingslink niet terugvinden?

Na je registrate heb je een e-mail gekregen met daarin jouw persoonlijke link. Zo niet kijk dan zeker nog eens in je spam folder.

Waarom deze sessie?

Waarschijnlijk heb je de afgelopen jaren enkele beslissingen moeten maken. Dit kan over verschillende situaties geweest zijn zoals over jouw studies, nieuwe job, thuiswerk, verhuizen,... De lijst is oneindig, maar waren het ook allemaal goede beslissingen? En hoe ben je tot de uiteindelijke keuze gekomen?

Wat doe je wanneer alle opties, goede opties zijn?

Wat als je niet alleen beslist?

Tijdens dit Webinar toont onze spreker hoe je efficiënter en effectiever beslissingen kan nemen. Ook wanneer je onder grote druk staat of weinig tijd hebt.

Gebaseerd op persoonlijke ervaringen van de spreker. Wie dan? Scroll verder voor meer informatie hierover.

Wat je leert

✔ Wat je moet doen om een goede beslissing te nemen

✔ Met minder stress je volgende beslissingen te gemoet te gaan

✔ Juiste beslissingen nemen onder druk

✔ Wat is een goede beslissing?

Voor wie is deze sessie?

1

Ben jij een gedreven persoon en zoek jij een manier om goede keuzes te herkennen?

2

Wil jij zonder te twijfelen, efficiënter en sneller een goede beslissing leren maken?

3

Ben jij graag bezig met persoonlijke ontwikkeling?

Dan is deze Webinar zeker iets voor jou!

Wie geeft de sessie?

Mattias Losoli

Oprichter Talk To C

Mattias Losoli is van jongs af aan bezig met persoonlijke ontwikkeling. Zijn levensmissie is om mensen te inspireren en stimuleren om de beste versie van zichzelf te worden. Zo hielp hij in het verleden al meer dan 150 gedreven professionals met hun persoonlijke groei."

Hans Goossens

CEO De Watergroep

Goossens is doctor in de Scheikunde en werd in 2017 directeur generaal van De Watergroup. Daarvoor werkte hij bij Yara International , waar hij zijn expertise en internationale managementervaring kon toepassen. Zo was hij de bezieler en coördinator van het 'Water Scarcity Innovation Platform'. Daarnaast was hij al vaker te gast als spreker op verschillende events. Dankzij zijn ervaring als CEO, weet hij als de beste hoe je beslissingen optimaal kan nemen.

Wie is Talk To C?

We stimuleren gedreven professionals zoals jou om de beste versie van jezelf te worden zodat je je professionele en persoonlijke doelen sneller, makkelijker en vaker kan bereiken.

Hoe doen we dit? Via hands-on soft skill masterclasses rond de growth mindset, time management en public speaking.

Wat maakt ons uniek? We gaan verder dan louter het delen van waardevolle inzichten. We bieden jou een totaalpakket aan met aanhoudende ondersteuning tijdens het toepassen van de verworven kennis. Zo geven we jou een solide basis om niet alleen in je job maar ook in je eigen leven beter te functioneren.

Talk To C helpt mensen groeien!

200

Professionals getraind

93

tevredenheid

Partners