Wil jij graag meer gedaan krijgen op minder tijd?

Dit online programma laat je toe om tijd te winnen door een bepaalde structuur en specifieke tools te gebruiken waarmee je je persoonlijke productiviteit versterkt.

Waarmee kan prioritering & time management jou helpen?

Krijg meer gedaan in minder tijd, een paradox?

Zeker niet! Met de juiste inzichten, tools en strategieën slaag jij erin om meer gedaan te krijgen met veel minder moeite. Je krijgt een rustgevend gevoel bij alles wat je doet. Je hebt namelijk de zekerheid dat wat je doet ook precies is wat nodig én nuttig is. Ben jij dus klaar om jou basisvaardigheden nog een stuk effectiever te maken en naar een hoger niveau te tillen?

Wat zal je bereiken met deze cursus?

Je kan het gebrek aan tijd in je professionele leven veranderen in een werkbaar dagschema waardoor je stress verdwijnt.
Je bepaalt de juiste prioriteiten en behoudt een sterkere focus op de juiste dingen. Dit leidt tot het bereiken van meer in minder tijd…

Het leerrijke programma in 3 stappen

1

Doorloop de 6 online modules op ons platform

Neem op eigen tempo de theorie door over time management, plannen, prioriteiten stellen, focus behouden, en nog veel meer.
Duur? 1u30
Hoe? via het Talk To C platform
2

Praktijk sessie: pas de opgedane kennis toe

Tijdens deze interactieve online sessie leer je de opgedane kennis omzetten in de praktijk. Je lost oefeningen op én stelt al je vragen aan ons. Zo verlaat je de sessie met een goed zicht op hoe je je persoonlijke productiviteit kunt versterken in het dagelijkse leven.
Duur? 2u
Hoe? via Skype
3

After track: doorloop het persoonlijke opvolgingstraject

Je krijgt follow-up & begeleiding om ervoor te zorgen dat je het aangeleerde ook écht in jouw (werk)leven toepast. Hierbij krijg je tot extra oefeningen en cases om verder te oefenen. Wij staan ook altijd voor je klaar om feedback te geven en ondersteuning te bieden.
Duur? 1 maand
Hoe? via het Talk To C platform

Welke topics komen aan bod tijdens dit programma?

Module 1: Meer bereiken in minder tijd, kan dit?

 • Hoe het verschil tussen effectiviteit & efficiëntie een grote impact kan hebben op je productiviteit
 • Een confronterende oefening die je grootste uitdaging blootlegt

Module 2: Twee tools die jouw productiviteit verhogen

 • Een universele wet die je helpt bij jezelf te limiteren tot de belangrijkste taken
 • Hoe je het best kan omgaan met de wet van Parkinson

Module 3: Hoe maak je gestructureerde planning?

 • Een mogelijke template die je kan gebruiken om je week efficiënt te plannen
 • Zelfkennis leren gebruiken om je planning effectiever te maken

Module 4: Hoe kan je effectief delegeren?

 • De basisonderdelen die iedere gedelegeerde taak zou moeten omvatten
 • Een template die jij kan gebruiken om binnen 10 minuten taken effectief te delegeren

Module 5: Hoe leer je de juiste prioriteiten stellen?

 • 3 tools die jij kan gebruiken om het onderscheid te maken tussen hoofd- en bijzaken
 • Bonus advies: De impact van JIT learning

Module 6: Hoe ga je om met de grootste time wasters die er bestaan?

 • Hoe manage jij al jouw e-mails effectiever?
 • Hoe kan je erin slagen om het aantal meetings te verminderen?

Voor wie is dit programma bedoeld?

Ben jij iemand die het af en toe moeilijk heeft met alles te plannen? Of krijg je soms niet alles af omdat je de tijd verkeerd had ingeschat? Heb jij soms ook geen idee aan wat je best eerst begint? Of ben jij de eeuwige twijfelaar die uiteindelijk alles tegelijk probeert te doen?

Heb jij op één van deze vragen ja geantwoord?

Goed nieuws, want in dat geval is dit traject iets voor jou!

Wat vonden de deelnemers van dit programma?

Ik heb veel waarde gehaald uit de verschillende manieren om efficiënter te werken die doorheen deze masterclass werden toegelicht. Het unieke is dat de methodes op een bijzonder concrete en intuïtieve manier uit de doeken gedaan worden. Talk To C gaat verder dan louter het delen van kennis maar legt ook de link met het werkleven waardoor er voor mij meteen een zeer tastbare impact merkbaar was!

Een uitdaging waartegen ik regelmatig bots, is dat ik veel moeilijkheden heb met de juiste prioriteiten te stellen. Ondanks dat ik mij hiervan bewust ben, had ik niet de concrete tools om hier direct mee aan de slag te zijn. De time management masterclass van Talk To C heeft mij exact deze laagdrempelige en concrete tools gegeven die ik nu twee maand later nog steeds dagelijks in mijn professioneel en persoonlijk leven gebruik. Super bedankt!

Hoe garanderen we je groei in productiviteit?

Inzichten afkomstig van 3 bronnen

Al onze methodes, strategieën en inzichten komen voort vanuit interviews met experten, de belangrijkste boeken rond time management en persoonlijke ervaringen vanuit ons team. 

Focus op kennis toepassen

De 3 stappen van dit programma en onze community zorgen ervoor dat je de kennis ook effectief leert gebruiken in je leven waardoor je er de vruchten van plukt.

100% Money Back Garantie

Ben je niet tevreden van het programma of voldeed het niet aan je verwachtingen dan krijg je je volledig bedrag zonder probleem teruggestort.

Heb jij graag een voorproefje?

Het kan zijn dat jij nog niet klaar bent voor het echte werk. Dat is wel jammer! Wij willen jou alleszins niet kwijt en willen je bij deze een gratis voorsmaakje aanbieden van onze cursus.

video

Ben je er nu wel klaar voor? Schrijf je dan meteen in voor onze cursus! We zouden het super fijn vinden om jou erbij te hebben!

Nog wat vragen? We beantwoorden ze met plezier!

Dat is zeker mogelijk. De meeste van onze deelnemers zijn gedreven en hebben per definitie een drukke agenda daarom hebben we ons programma hieraan aangepast:

 • (1) Je kan alle modules bekijken op je eigen tempo.
 • (2) De praktijk sessie vindt online plaats en wordt vaker georganiseerd. Als het dus niet uitkomt voor jou, dan zullen we samen zoeken naar een moment dat wel past.

Geen probleem! Momenteel worden alle programma’s online georganiseerd en moet je je dus niet verplaatsen.

Eerst en vooral, zijn we er van overtuigd dat iedereen kan groeien zolang je er maar in gelooft. Zo gaven 93% van alle deelnemers aan dat ze hun opgestelde doelen konden bereiken na het volgen van dit programma. Als jij dan toch een uitzondering op de regel zou zijn, dan kan je achteraf beroep doen op onze 100% geld terug garantie.

Het merendeel van onze deelnemers hebben volgende eigenschappen:

 • (1) Gedreven young professionals (1 tot 5 jaar werkervaring)
 • (2) Leergierig en geboeid door persoonlijke ontwikkeling

Ben jij nog student en wil je ook deelnemen? Dan kan zeker! Het enige criteria dat we hanteren is dat je gedreven bent en wilt werken aan je productiviteit.

De inspirerende en energieke Mattias Losoli heeft al een stevige weg afgelegd. Zo is hij bezig aan zijn tweede start-up, is hij in 2018 verkozen tot CEO for One Month en gaf hij zijn eigen TEDx talk: “Je passie ontdekken? Heel simpel!”. Hierbij stond zijn persoonlijke ontwikkeling telkens centraal en kwam hij in contact met top senior leaders. Tijdens het programma deelt hij graag al zijn opgedane inzichten en methodes met jou.

Zijn levensmissie? Mensen inspireren en helpen om de beste versie van zichzelf te worden.

Je inschrijven kan makkelijk door hier te klikken. Heb jij nog vragen over het programma? Dan kan je een gesprek inplannen met de lesgever via: https://calendly.com/talktoc/introductie-talk-to-c.

Zeker. Jij bekijkt alles op eigen tempo. Voor de online sessies zijn er meerdere mogelijkheden, we zullen samen een moment zoeken dat past voor jou.

Jazeker! Voor zij die willen kunnen ze tijdens of na het programma persoonlijke 1-on-1 coaching sessies aanvragen. Op die manier gaan we samen met jou aan de slag om je grootste uitdagingen te overwinnen.

Load More

Niet gevonden wat je zocht? Stel jou vraag!

[contact-form-7 id=”11529″ title=”Contact form Time Management Online Programma”]