Hands-on soft skill workshops met doorlopende, persoonlijke opvolging

Onze op maat gemaakte leertrajecten zorgen dat jouw medewerkers de opgedane vaardigheden ook écht implementeren en beheersen

Trainingen vandaag de dag

Onderneem de juiste acties met oog op de persoonlijke groei van uw high potentials.
Weinig begeleiding & opvolging

Zijn jouw trainingen momentopnames? Of wordt er weinig ondersteuning voorzien achteraf? Onderzoek toont aan dat slechts 15% van de deelnemers van dit soort trainingen de kennis effectief toepast. 

Offline óF online

Klassikale trainingen zorgen voor een lage kennis retentie. De oplossing is online, maar hierbij is het probleem een lagere interactiviteit en engagement. Wat als we beiden zouden combineren in één traject?

Gebaseerd op buikgevoel

Vooruitgang is doorgaans erg subjectief waardoor het moeilijk is om in te schatten hoe een persoon is geëvolueerd en hoe deze presteert ten op zichte van anderen.

"Onze missie is om individuen en organisaties een stimulerende omgeving aan te bieden waarin ze hun maximale potentieel kunnen bereiken"

Onze leertrajecten in 3 simpele stappen

1

Op maat gemaakt

We gaan in gesprek om samen de noden, leerdoelen en concrete invulling af te stemmen op uw verwachtingen.
2

Hands-on workshops

Aan de hand van concrete methodes en inzichten gaan we actief aan de slag in tastbare situaties. Wij voorzien een gebalanceerde mix van theorie, cases, oefeningen, discussies en meer.
3

Opvolging & begeleiding

Via een online opvolgingstraject voorzien wij ondersteuning (oefeningen, cases, podcasts, ...) en persoonlijke feedback waardoor we hun leerproces versnellen.

Strategisch groeien

 • Hoe begin je eraan
 • Je eigen groeiplan bouwen
 • Tips van senior leaders

Growth mindset

 • Hoe je mindset inzetten om doelen te bereiken
 • Je zelfkennis vergroten
 • Omgaan met tegenslagen

Time management

 • Juiste prioriteiten stellen
 • Effectief delegeren

People management

 • Situationeel leidinggeven
 • Omgaan met conflicten
 • Bouw een performant team

Certificaat

Aan het einde van ieder traject ontvangt elke deelnemer zijn officieel certificaat van deelname dat ze kunnen gebruiken om zich te onderscheiden.

Levenslange toegang

Na de trajecten krijgen ze levenslang toegang tot alle presentaties, templates en tools die gepresenteerd werden gedurende het programma.

De inspirerende en energieke Mattias Losoli heeft al een stevige weg afgelegd. Zo is hij bezig aan zijn tweede start-up, is hij in 2018 verkozen tot CEO for One Month en gaf hij zijn eigen TEDx talk: “Je passie ontdekken? Heel simpel!”. Hierbij stonden zijn soft skills telkens centraal en kwam hij in contact met senior leaders. Tijdens het traject deelt hij graag al zijn opgedane inzichten en methodes met jou.

Zijn levensmissie? Mensen inspireren en helpen om de beste versie van zichzelf te worden.

Waarom deelnemers graag aan onze trajecten deelnemen

Uw high potentials ontwikkelen?

Op een strategisch onderbouwde manier?

Neem contact op en ga meteen van start!

[contact-form-7 id=”6282″ title=”Bedrijfsformulier”]